Kompletni remont i servis viljuškara

Servis viljuškara ŠKRBIĆ REMONT iza sebe ima tradiciju dugu preko 45 godina. Sve te godine su posvećene usavršavanju tehnike remontovanja viljuškara, ali i ostalih radnih mašina bez kojih su danas transport robe i razne grane industrije nezamislivi. Svojim poslovanjem, ŠKRBIĆ REMONT je prisutan, kako na celoj teritoriji Srbije, tako i u susednim državama i izgradio je poverenje kod mnogih preduzeća sa pomenutih prostora.

U svojoj servisnoj hali površine 500 kvadratnih metara, smeštenoj u industrijskoj zoni grada Bačke Palanke, objedinio je sve ono što je potrebno da bi Vaš viljuškar, ili radna mašina, ponovo bili sigurni za rukovanje i vraćeni u eksploataciju.

Komora za pranje-peskarenje, komora za bojenje, terenska servis služba, vozilo za transport viljuškara... samo je deo onoga što omogućava ŠKRBIĆ REMONTU da svoje zadatke i obaveze uspešno izvrši.

Svesni poteškoća kroz koje privreda naše zemlje prolazi, ŠKRBIĆ REMONT omogućava i niz pogodnosti za korisnike svojih usluga, a otvoren je i za razne oblike poslovne saradnje.

Neposredna blizina magistralnog puta Bačka Palanka - Novi Sad, kao i luke na Dunavu, otvaraju mnoge mogućnosti za lakše, povoljnije i brže poslovanje izmedju Vas i ŠKRBIĆ REMONT-a.