Servisiranje viljuškara i radnih mašina
  U servisu ŠKRBIĆ REMONT-a se obavljaju popravke svih vrsta viljuškara. Najveće iskustvo je vezano za viljuškare proizvedene na ex-yu prostorima, ali i veliki broj viljuškara poznatih svetskih proizvođača servisiran je u našem servisu na zadovoljstvo njihovih vlasnika.
  Za sve izvršene radove dajemo garanciju, a mobilni servis-tim je spreman da svaki lakši ili srednji kvar popravi na licu mesta u minimalnom roku.
  Razdaljina između Vaše lokacije i našeg servisa nije problem: Naša šlep-služba će u najkraćem roku preneti Vaše vozilo do nas i vratiti ga nazad remontovanog.
  Pored remonta viljuškara i radnih mašina, bavimo se izradom i prodajom delova za njih. Zahvaljujući uslugama firmi koje se bave brzom dostavom, potreban deo se za 24 časa može isporučiti na Vašu adresu.
  Ukoliko posedujete elektro-viljuškar, nudimo Vam mogućnost ugradnje tranzistorske i tiristorske regulacije njegovog rada.
  U servisnoj hali posedujemo komoru za pranje-peskarenje, kao i komoru za farbanje, tako da Vam nudimo i usluge vezane za njihovu namenu. Kvalitetna antikorozivna zaštita je jedan od naših primarnih zadataka i obavljamo je po vrhunskim standardima. Usluge vodenog peskarenja obavljamo i na terenu.
  Trakcione baterije su takođe u našoj ponudi. Pored novih, imamo i veliki izbor remontovanih trakcionih baterija. Naravno, obavljamo i njihove popravke na Vašem viljuškaru.
  Remont i servisiranje hidrauličnih agregata je još jedna stavka u našoj ponudi. Pumpe, razvodnici, cilindri, servo-upravljači... u našem servisu biće remontovani brzo i kvalitetno.
  Takozvane "pune gume" na točkovima viljuškara i radnih mašina dotraju vremenom od upotrebe, stoga naš servis poseduje presu namenjenu njihovoj zameni.
  Posebna stavka naše ponude je prodaja generalno remontovanih viljuškara i radnih mašina. Garancija na njihovu ispravnost je godinu dana a postoji i mogućnost kupovine na rate. Osim prodaje, nudimo i mogućnost iznajmljivanja viljuškara.